24 uur per dag bereikbaar
(0513) 622339

Nieuws


uitvaartverzekeraar Nuvema overgenomen door Lifetri Groep

Geplaatst op

Hilversum, 14 september 2018 – Lifetri Groep neemt N.V. Nederlandse Uitvaart Verzekering Maatschappij (Nuvema) over. Nuvema is een uitvaartverzekeraar met circa 185.000 polishouders in Nederland. Na de overname wordt de naam van de onderneming gewijzigd in Lifetri Uitvaartverzekeringen (Lifetri), onderdeel van Lifetri Groep. Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Nuvema is een gerenommeerde natura uitvaartverzekeraar die sinds 1959 actief is. De onderneming is onafhankelijk en biedt verzekerden een vrije keuze in de uitvaartverzorger. Bij Nuvema werken momenteel circa 50 mensen, die in dienst zullen komen van Lifetri Uitvaartverzekeringen.
De rechten van de polishouders blijven na de overname volledig behouden en beschermd.

Lifetri Groep neemt Nuvema over van Conservatrix Groep S.à.r.l.. Tegelijkertijd wordt het herverzekeringscontract met Heco Reassurantie S.A. beëindigd, wat resulteert in een sterke, solvabele onderneming. De merknaam Nuvema zal op termijn worden gewijzigd in Lifetri Uitvaartverzekeringen. Lifetri staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

De directie van Lifetri Uitvaartverzekeringen bestaat uit directievoorzitter Ingeborg van Hoek en financieel directeur Dick Stoop. De zittende directie van Nuvema treedt na de overname terug.

Lifetri Uitvaartverzekeringen maakt samen met Lifetri Verzekeringen deel uit van Lifetri Groep, dat eigendom is van TPG Sixth Street Partners, LLC (TSSP). TSSP heeft momenteel circa USD 25 miljard onder beheer en is het investeringsplatform van TPG, een in de Verenigde Staten gevestigde investeringsmaatschappij.


Bij de tijd

Geplaatst op

Nieuwe afbeeldingen in de beeldbank.

Regelmatig worden er nieuwe afbeeldingen toegevoegd aan de rouwkaarten beeldbank. Hoewel wij in onze brochure veel voorbeelden hebben, is het ook mogelijk een keuze te maken in onze digitale beeldbank.

Alle afbeeldingen zijn op verschillende formaten in hoge resolutie door ons te downloaden, zo kunnen we ook de beste kwaliteit in rouwkaarten leveren.

http://www.vdzwaag.nl/mogelijkheden/rouwdrukwerk/rouwbrieven/


Echt Eco van Hollands hout en DZU

Geplaatst op

Een nieuwe kist in het assortiment.

Vanaf maart zijn ook bij Van der Zwaag de groene uitvaartkisten van DZU leverbaar.

Staatsbosbeheer heeft samen met DZU Uitvaartkisten in de Groene uitvaartkist ontwikkeld. Een bijzonder concept, waarmee we mens en natuur dichter bij elkaar brengen. Kiest u voor deze kist? Dan investeert u in onze natuur. Staatsbosbeheer plant voor elke kist een nieuwe boom. De nabestaanden krijgen hiervan een certificaat. Met het planten van de boom krijgt duurzaamheid een extra betekenis: een symbool van leven om na te laten aan de wereld. Staatsbosbeheer ontvangt daarnaast automatisch een gift van € 50,- voor elke geleverde Groene uitvaartkist. Dit bedrag is voor het beheer van de natuurgebieden.

 


Nieuws van verzekeraar Ardanta

Geplaatst op

Beste relatie,

Het is officieel. De uitvaartverzekeringen van AXENT zijn opgenomen in de administratie van Ardanta. Hierdoor beheren we nu ruim 6 miljoen polissen. In augustus 2015 werd AXENT al door ASR Levensverzekering N.V. overgenomen. Ardanta heeft zich het afgelopen jaar kunnen voorbereiden op de uitvaartportefeuille van AXENT. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we u, klanten en nabestaanden zo goed mogelijk kunnen blijven helpen.

Om alles rondom deze integratie in goede banen te leiden hebben we op de afdeling uitkeringen vijf nieuwe collega’s mogen verwelkomen. In de komende 3 á 4 maanden schrijven we ongeveer 780.000 oud verzekerden van AXENT aan over de overname. Wij verwachten dat wij hierdoor meer telefonische klantvragen ontvangen. Daarom hebben wij voor deze periode speciale communicatieteams opgericht. Deze communicatieteams bestaan uit ruim 30 personen. Zij beantwoorden alle telefonische vragen naar aanleiding van de gestuurde brieven.

We doen ons best om de verwerkingstijd zo kort mogelijk te houden zoals u van ons gewend bent. Het kan zijn dat de uitkeringen de komende periode iets langer op zich laten wachten.

We zijn erg trots dat we momenteel ruim 6 miljoen polissen in ons bezit hebben en hopen dat deze uitbreiding ook voor jullie veel goeds zal brengen.

Team Uitkeringen
(3 oktober 2016)


Nieuwbouw crematorium

Geplaatst op

NIJEHASKE – Uitvaartzorg Van der Zwaag uit Oranjewoud gaat in Nijehaske een crematorium bouwen met 280 zitplaatsen. Er zullen maximaal twee plechtigheden per dag plaatsvinden.

De onderneming verzorgt zeshonderd uitvaarten per jaar, waarvan vierhonderd crematies. Met een eigen crematorium kan Van der Zwaag beter inspelen op wensen van klanten. Nu moet het bedrijf zich aanpassen aan de regels van de eigenaren van dergelijke voorzieningen.

,,Alles moat fleksibeler”, haalt mede-eigenaar Peter de Jong aan. ,,Dêrom wolle wy ek mar twa útfearten op in dei dwaan.” Dus geen haastwerk omdat de volgende familie klaar staat. ,,Minsken moatte de tiid krije.”

Overgenomen uit de Leeuwarder Courant van 21-05-2015


Nieuwe website online vdzwaag.nl

Geplaatst op

Vanaf vandaag is de nieuwe website van vdzwaag.nl gelanceerd.


Memorial Moments

Geplaatst op

Memorial Moments  kan wederom zeer geslaagd genoemd worden. Ruim 115 bezoekers reageerden zeer positief op dit evenement dat nu voor de vierde maal werd georganiseerd in het Skoattertsjerkje in Oudeschoot.

De avond werd muzikaal omlijst door Peter en Engbert Braam en afgesloten met een kopje koffie in het Centrum naast de kerk. De overdenking die uitgesproken werd door Annet Althuisius was kort maar krachtig en voor iedereen toegankelijk.

Voor meer informatie kijkt u op de pagina van Memorial Moments.