24 uur per dag bereikbaar
(0513) 622339

Nieuws van verzekeraar Ardanta

Geplaatst op

Beste relatie,

Het is officieel. De uitvaartverzekeringen van AXENT zijn opgenomen in de administratie van Ardanta. Hierdoor beheren we nu ruim 6 miljoen polissen. In augustus 2015 werd AXENT al door ASR Levensverzekering N.V. overgenomen. Ardanta heeft zich het afgelopen jaar kunnen voorbereiden op de uitvaartportefeuille van AXENT. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we u, klanten en nabestaanden zo goed mogelijk kunnen blijven helpen.

Om alles rondom deze integratie in goede banen te leiden hebben we op de afdeling uitkeringen vijf nieuwe collega’s mogen verwelkomen. In de komende 3 á 4 maanden schrijven we ongeveer 780.000 oud verzekerden van AXENT aan over de overname. Wij verwachten dat wij hierdoor meer telefonische klantvragen ontvangen. Daarom hebben wij voor deze periode speciale communicatieteams opgericht. Deze communicatieteams bestaan uit ruim 30 personen. Zij beantwoorden alle telefonische vragen naar aanleiding van de gestuurde brieven.

We doen ons best om de verwerkingstijd zo kort mogelijk te houden zoals u van ons gewend bent. Het kan zijn dat de uitkeringen de komende periode iets langer op zich laten wachten.

We zijn erg trots dat we momenteel ruim 6 miljoen polissen in ons bezit hebben en hopen dat deze uitbreiding ook voor jullie veel goeds zal brengen.

Team Uitkeringen
(3 oktober 2016)