24 uur per dag bereikbaar
(0513) 622339

Wie zijn wij

Maak kennis met de medewerkers van Van der Zwaag uitvaartzorg.


Arnout de Jong

Arnout de Jong – uitvaartverzorger

Arnout is sinds 2000 officieel werkzaam bij de onderneming, daarvoor was hij als zoon van voormalig eigenaar Jelle de Jong regelmatig te vinden in en om de onderneming.
Begonnen als chauffeur en drukker heeft hij zich alle facetten van het vak eigen gemaakt. Zijn specialisatie is het aanbrengen van camouflage- en airbrushmake-up en het restaureren van overledenen die niet meer toonbaar zijn na een ongeval.

 


Elske Jansen-Schaap

Elske is al ruim 25 jaar een vast gezicht bij Van der Zwaag uitvaartzorg. In 1983 begon zij als administratrice op het kantoor aan de Herenwal. Zij is nog steeds verantwoordelijk voor de financiƫle administratie en de boekhouding.


Michiel Sliep

Sinds 2011 is Michiel de vaste rots in de branding in onze drukkerij. Na zijn 4-jarige opleiding aan het Grafisch Lyceum in Zwolle en een gedegen inwerkperiode houdt hij zich dagelijks bezig met het ontwerpen en drukken van rouwbrieven, bedankkaartjes, bidprentjes en alles wat er rondom de uitvaart kan worden gedrukt.


Annet Althuisius-Hofstra

Annet Althuisius – Uitvaartspreekster

Het spreken bij uitvaarten is soms een moeilijke opgave, Annet kan dit van u overnemen en samen met u een compleet in memoriam uitwerken en uitspreken. Naast deze werkzaamheden beheert Annet de uitvaartshop met artikelen die u in onze catalogus kunt vinden. Bent u op zoek naar een urn of een sieraad, Annet kan u helpen.


Roelof Tadema

Roelof Tadema – uitvaartverzorger

Roelof is sinds 2011 werkzaam bij Van der Zwaag uitvaartzorg. Hij is begonnen als drukker en algemeen medewerker, maar zijn hart lag vanaf het begin bij het verzorgen van uitvaarten. Reeds voor hij officieel zijn diploma kreeg verzorgde hij al uitvaarten. Roelof kan goed luisteren en denkt graag met u mee om de uitvaart zo bijzonder mogelijk vorm te geven.


Jelle de Jong

Jelle de Jong – uitvaartverzorger

Jelle is de senior met een schat aan ervaring. Hij heeft het vak nog geleerd van Karel van der Zwaag. Jelle werkt in de drukke perioden nog met veel enthousiasme mee. Ook is Jelle zeer nauw betrokken bij uitvaartcentrum Westermeer en andere nieuwe ontwikkelingen.


Klaas Stuiver

Klaas Stuiver – Uitvaartverzorger

Klaas is werkzaam bij Van der Zwaag uitvaartzorg sinds 2003 en is begonnen als chauffeur/overledenenverzorger. Na enige tijd heeft hij de vakopleiding uitvaartverzorger afgerond en is hij begonnen als uitvaartverzorger. Klaas is een geduldige luisteraar die met veel geduld en liefde overledenen verzorgt.


Peter de Jong

Peter de Jong – uitvaartverzorger

Peter is sinds 1998 werkzaam binnen de onderneming als allround uitvaartverzorger. Hij heeft het vak geleerd van zijn vader en naast de opleiding uitvaartverzorger heeft hij de nodige aanvullende opleidingen gedaan. Ook houdt Peter zich bezig met de financiƫle administratie.