Direct onze hulp nodig?
bel (0513) 622339

Crematorium Haskerpoort

Bij crematorium Haskerpoort willen we u ruimte, rust en tijd bieden om op een manier die bij u past afscheid te nemen van uw dierbare.

Haskerpoort ligt tussen Oudehaske en Heerenveen en is omgeven door mooie landerijen. De aula is geschikt voor groepen tot 200 personen en kan eenvoudig worden uitgebreid zodat er 350 personen kunnen zitten, 500 personen kunnen in dezelfde ruimte de plechtigheid volgen. Maar ook voor de kleinere groepen is er een geschikte ruimte, in de ‘familiekamer’ kunnen tot 30 personen een plechtigheid bijwonen in een intieme sfeer.
De aula is voorzien van de modernste audio- en videoapparatuur, deze apparatuur kan gebruikt worden om muziek en beelden af te spelen tijdens de plechtigheid maar ook een opname in HD+ kwaliteit is geen probleem. De aulamedewerker kent zijn apparatuur van A tot Z en kan u indien gewenst behulpzaam zijn met het maken van een mooie presentatie.
Het restaurant is ruim en licht en kan de genodigden voorzien van alle gewenste consumpties. Variërend van een eenvoudig koek assortiment tot een high tea of een luxe receptie arrangement. De medewerkers zijn gastvrij en vakkundig en hebben jarenlange ervaring in de horeca.
Voor meer informatie bezoekt u dewebsite van Haskerpoort; www.haskerpoort.nl