Direct onze hulp nodig?
bel (0513) 622339

Het Afscheidshuis

Het Afscheidshuis biedt u de ruimte! Zeven dagen per week, 24 uren per dag bieden wij gelegenheid om afscheid te nemen. Zonder eerst een afspraak te hoeven maken.

De nabestaanden krijgen van ons een sleutel, waarmee zij toegang krijgen tot het “Afscheidshuis” en de ruimte waar de overledene is opgebaard. In alle rust kan er afscheid worden genomen, waarna men bij één van de zitgelegenheden gratis een kopje koffie of thee kan gebruiken.

Condoleance

Het Afscheidshuis is zeer geschikt voor het houden van een condoléance. De sfeervol verlichte hal schept´s avonds een bijzondere plaats waarin u belangstellenden afscheid kunt laten nemen.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om daarbij koffie of andere consumpties te schenken. Een condoléance avond (of middag) kan heel goed worden gehouden als er veel belangstellenden worden verwacht bij de uitvaartdienst. Of als de uitvaartplechtigheid besloten zal zijn.

Opbaring

De zeven opbaarruimtes zijn licht en ruim.

Net als de rest van het “Afscheidshuis” zijn ook de ruimtes waar de overledenen zijn opgebaard licht en ruim. De kamers zijn vernoemd naar historische gebouwen en streken uit de omgeving van Oranjewoud.

 

Het Afscheidshuis
Cissy van Marxveldtlaan 11
8453 WB Oranjewoud

telefoon: (0513) 622339