Direct onze hulp nodig?
bel (0513) 622339

Wij staan dag en nacht voor u klaar...

Voor de uitvaart

Het regelen van een uitvaart is niet eenvoudig. Zeker niet als je er nog niet eerder mee geconfronteerd bent geweest. Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart of die van uw naasten? Hoe zou u willen dat uw uitvaart verliep? Wat zou je zien als je als een engeltje bij je eigen uitvaart aanwezig zou zijn? Allemaal vragen waar we niet altijd voortijdig over nadenken. Is dat dan nodig zult u denken?

Natuurlijk is het niet nodig van te voren na te denken over je eigen uitvaart, maar het is wel verstandig.

Het is opvallend hoe veel wij regisseren in ons leven als het gaat om grote gebeurtenissen. Denk aan de geboorte van een kind. Je huwelijksdag of een feest omdat je jarig bent of gewoonweg iets te vieren hebt. Over je eigen overlijden of dat van je naasten wordt in het algemeen veel minder nagedacht.

Als er dan iemand is overleden moeten de zaken vaak snel geregeld worden, dit heeft als nadeel dat je bijna geen tijd hebt om goed na te denken over de mogelijkheden. Het is goed om van te voren te praten over de uitvaart, niet alleen met de uitvaartverzorger, ook een geestelijke kan van te voren de wensen voor de uitvaartdienst met u doornemen.